چه کاری برای کسب و کارتان انجام می‌دهیم؟

نیازتان را بشناسید و تصمیم بگیرید که کسب و کارتان را رونق بدهید؛ ما هم هر جا که نیاز داشته باشید، در کنارتان هستیم

دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ هنری است که به کسب و کار شما کمک می‌کند تا با هزینه‌ی کمتر، مشتریان بیشتری را از طریق تکنولوژی اینترنت، به‌دست آورید

طراحی وب سایت

وب سایت مان دفتر کار یا مغازه‌ی شما در دنیای دیجیتال است. پس باید خیلی دقیق طراحی شود تا هم برای شما برند بسازد و هم باعث جذب مشتری شود

سئو سایت

بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) به مجموعه کارهایی گفته می‌شود که در نهایت باعث می‌شود تا وب سایت شما در نتایج جستجوی گوگل، رتبه‌ی بهتری بگیرد

مشاوره SEO

ممکن است خودتان بخواهید SEO سایتتان را انجام دهید یا حتی یک تیم برای این کار داشته باشید. مشاوره سئو به شما کمک می‌کند تا راهتان را سریع‌تر تشخیص دهید

تولید محتوا

دیجیتال مارکتینگ بدون محتوا، مفهومی ندارد. تولید محتوا شاخه‌های مختلفی دارد؛‌ از تولید محتوای متنی بلاگ گرفته تا سناریونویسی اینستاگرام و ...

مدیریت شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی، این روزها به یکی از مهم‌ترین درگاه‌ها برای برندسازی و حتی فروش محصولات تبدیل شده‌اند؛ پس باید نگاه جدی‌تری به آنها داشته باشید

مشاوره کسب و کار

همه‌ی کسب و کارها در طولِ دوران حیات خود، ممکن است نیاز به مشاوره داشته باشند تا بتوانند بهترین استراتژی‌ها را برای رشد و توسعه‌ی خود انتخاب کنند

طراحی UI و UX

طراحی رابط کاربری و همچنین تجربه‌ی کاربری، یکی از مهم‌ترین مواردی است که باعث می‌شود کاربران، علاقه‌ی بیشتری به وب سایت شما داشته باشند

عکاسی تبلیغاتی و صنعتی

عکاسی تبلیغاتی و صنعتی، جزء جدانشدنی دیجیتال مارکتینگ است و اگر صحیح انجام شود، می‌تواند تأثیر زیادی روی فروش شما داشته باشد

برندسازی

برند، حاصل تمام زحمات شما در کسب و کارتان است. اگر یک برند معتبر داشته باشید، تقریباً خیالتان بابتِ فروش محصولات یا خدمات، راحت است

هویت بصری و گرافیک

مشتریان و کاربران به محض اینکه به وب سایت یا اپلیکیشن شما مراجعه می‌کنند یا نامه‌ی فیزیکی‌تان را باز می‌کنند، ابتدا با گرافیک و هویت بصری‌تان ارتباط می‌گیرند

تیزر تبلیغاتی

تیزرهای تبلیغاتی می‌تواند برگِ برنده‌ی شما در برندسازی باشد. تیزرها اگر به‌صورت حرفه‌ای ساخته شوند، مدت‌ها در ذهن مخاطب باقی می‌مانند

دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ یک مفهومِ کلان برای تمامی کارهایی است که شما در سطحِ اینترنت انجام می‌دهید تا بتوانید برندِ خودتان را به کاربران معرفی کنید و در نهایت به فروش بیشتر محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهید برسید. به‌طور کلی بازاریابی اینترنتی یا همان Digital Marketing، زیرشاخه‌های اساسی بسیار متعددی دارد که ما در اسمارتیز بر اساس نیاز کاربر، همه‌ی آنها را انجام می‌دهیم.


معمولاً تصور بیشتر صاحبین کسب و کار از دیجیتال مارکتینگ، راه‌اندازی وب سایت است. اگر چه طراحی سایت یکی از اولین کارهایی است که در این مسیر باید انجام دهید و ما هم در ادامه در مورد آن توضیح داده‌ایم، اما مسئله‌ای که باید دقت زیادی به آن داشته باشید این است تمام بازاریابی دیجیتالی به داشتن وب سایت منتهی نمی‌شود.


هدف ما از دیجیتال مارکتینگ مؤثر این است که به این نتیجه برسیم که مشتریان بالقوه‌ی شما بیشتر از کدام یک از ابزارهای اینترنتی استفاده می‌کنند و محصول یا خدمات شما را دقیقاً از طریق همین درگاه‌ها به آنها معرفی کنیم. این موضوع باعث می‌شود تا اولاً شما هزینه‌ی خود را دقیقاً در همان محلی که مشتریانتان هستند خرج کنید و ثانیاً از این هزینه، به منافع سازمانی خود دست پیدا کنید؛ چه این منافع برندسازی و شناسایی کسب و کار شما باشد و چه دسترسی به فروش و در نتیجه سودِ بیشتر که البته تقریباً بیشتر کسب و کارها این موضوع را به‌عنوان هدف نهایی خودشان در نظر دارند.

طراحی سایت

طراحی سایت یکی از مهم‌ترین کارهایی است که برای ورود به بازار دیجیتال مارکتینگ باید انجام دهید. وب سایت را به‌عنوان شعبه‌ی مجازی مغازه یا دفتر کارتان تصور کنید. با همین توضیح ساده، می‌توان به اهمیت راه‌اندازی سایت پی برد و به این نتیجه رسید که تا چه اندازه باید روی طراحی آن، دقت به خرج داد.


طراحی سایت به شرکت و کسب و کار شما اعتبار می‌دهد. وقتی یک وب سایت برای خودتان داشته باشید، می‌توانید خیلی کارها با آن انجام دهید. مثلاً اینکه می‌توانید مجوزهایی مثل اینماد، مجوزهای صنفی و … خود را روی آن قرار دهید. این موضوع می‌تواند باعث شود تا کاربران اعتماد بیشتری به شما داشته باشند.


همچنین با طراحی سایت، دستتان برای هر کاری که قرار است انجام دهید، بیشتر باز می‌شود. شما از وب سایت می‌توانید هم به‌صورت فروشگاهی استفاده کنید و محصول یا خدماتتان را در آن به فروش برسانید و هم از آن برایِ برندینگ خود استفاده کنید. حتی اگر قصد داشته باشید تا روی برندسازی شخصی خود کار کنید، داشتن یک سایت به شما در این موضوع هم کمک می‌کند.


اگر بخواهیم باز هم خیلی ساده توضیح دهیم، طراحی سایت شرط لازم برای ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ است. اگر چه قطعاً مراحل بعدی این مسیر را هم باید بپیمایید تا این روند برای شما کامل شود، اما اینکه بدونِ داشتن وب سایت هم نمی‌توانید کاری از پیش ببرید، تقریباً قطعی است.

سئو سایت

سئو سایت هم از جمله اولین کارهایی است که بعد از طراحی سایت یا حتی همزمان با آن، باید به به آن بپردازید. سایتی که روی سئوی آن کار نشده باشد، دقیقاً مثلِ مغازه‌ای است که توی یک کوچه‌ی بن بست و آن هم در محله‌ای تأسیس شده باشد که هیچ کس به آن سر نمی‌زند. اگر فکر می‌کنید که این مغازه با این شرایط می‌تواند مسیرش را به‌درستی طی کند و به فروش محصولات یا خدماتی که ارائه می‌کند برسد، احتمالاً می‌توانید با همان منطق استدلال کنید که سایت بدون سئو هم می‌تواند محصولات و خدماتش را بفروشد.


اما ما در دنیای واقعیت‌ها زندگی می‌کنیم نه خیالات! همه‌ی ما می‌دانیم که راه‌اندازی یک مغازه در آن کوچه‌ی بن بست، قطعاً هیچ دستاوردی به‌دنبال ندارد. سئو سایت هم دقیقاً به همان اندازه و یا شاید حتی بیشتر از آن اهمیت دارد. واقعیت این است که اگر سئو یا همان بهینه‌سازی موتورهای جستجو را جدی نگیرید، وب سایتتان در میان هزاران رقیب و در این دریای طوفانی رقابت غرق می‌شود و هر لحظه که نسبت به این موضوع کمتر اهمیت نشان بدهید، بیشتر زمانتان را از دست می‌دهید و راه برگشت برایتان سخت‌تر می‌شود.


چیزی که باید به آن توجه داشته باشید این است که دنیای امروز ما دنیای رقابت است؛ به‌خصوص در صنعت دیجیتال مارکتینگ که پتانسیل این را دارد که سود کسب و کار شما را چند ده برابر کند. وقتی یک ابزار تا این اندازه اهمیت دارد، منطقی است که رقبایتان هم به‌صورت خیلی تخصصی از آن استفاده کنند؛ به‌خصوص اینکه هزینه‌های مربوط به آن بسیار کمتر از هزینه‌هایی است که باید برای تبلیغات فیزیکی انجام دهید و ضمن اینکه ماندگاری دیجیتال مارکتینگ هم بسیار بیشتر از تبلیغات فیزیکی است. این همان دلیل محکمی است که استفاده از سئو سایت را به یک موضوعِ اساسی برای شما تبدیل می‌کند.

مشاوره سئو

بسیاری از وب سایت‌ها از قبل، اهمیت سئو سایت را درک کرده و به آن هم پرداخته‌اند. حتی ممکن است یک تیم تخصصی هم برای این منظور استخدام کرده باشند. اما با این حال و به هر دلیل، به نتیجه‌ای که دلخواهشان بوده، نرسیده‌اند. در این موارد مشاوره سئو می‌تواند برای این دسته از کسب و کارها کاربردی باشد.


در مشاوره سئو ابتدا کسب و کار شما از نظر رقبا و قدرتِ آنها، تحلیل می‌شود و نتیجه‌ی این تحلیل در گزارشی به شما ارائه می‌شود. همچنین در گام بعدی، وضعیت سئو سایت شما در مقابلِ رقبایتان سنجیده می‌شود. در این مرحله می‌خواهیم به این نتیجه برسیم که آیا روندِ کنونی سئو وب سایت شما صحیح است یا می‌توان در آن بهبودهایی را ایجاد کرد.


یکی دیگر از کارهایی که در مشاوره سئو انجام می‌شود، تحلیل رقبا از نظر نقاط ضعف آنها است. به هر حال باید باور کنیم که یکی از مهم‌ترین کارهایی که ما در سئو سایت انجام می‌دهیم، رصد نقاط ضعف رقبا و استفاده از آنها است تا بتوانیم به نتایج بهتری از فروش محصولات و خدمات برسیم. این موضوع هم طی یک گزارش به شما اعلام می‌شود.


مشاوره سئو از این نظر که می‌تواند مسیرِ صحیح‌تر سئو سایت را برای کسب و کارها مشخص کند و ریل‌گذاری درستی را برای آنها انجام دهد، می‌تواند یکی از کارهای مهم و دارای اهمیت برای کسب و کارهایی باشد که مدتی از تأسیس وب سایتشان گذشته است، حتی قدری هم رویِ بهینه‌سازی موتورهای جستجو کار کرده‌اند و حالا می‌خواهند با شتاب بیشتری به سمتِ اهدافشان حرکت کنند.

تولید محتوا

یک جمله‌ی معروف هست که همه‌ی افرادی که به‌نوعی با تولید محتوا سروکار دارند، هم آن را می‌شناسند و هم به آن باور دارند: محتوا پادشاه است! همین یک جمله می‌تواند تصورات را نسبت به دنیای محتوا دگرگون کند. یک محتوای جذاب نه تنها می‌تواند کاربر را روی وب سایت شما نگه دارد و رفته رفته، او را به مشتری تبدیل کند، بلکه حتی این قدرت را هم دارد که او را به یک مشتری وفادار تبدیل کند؛ مشتری‌ای که جز از شما خرید نمی‌کند. اگراین نقطه را به‌عنوان نقطه‌ی آرمانی کسب و کارتان در نظر دارید، حتماً باید نگاه ویژه‌ای به موضوع محتوا داشته باشید.


به یک چیز توجه کرده‌اید؟ همین حالا شما در حال خواندن محتوایی هستید که ما تولید کرده‌ایم. این محتوا احتمالاً به دو دلیل شما را درگیر کرده است: یکی اینکه به نیازِ شما پاسخ داده و دیگری هم اینکه با بیانی خیلی ساده نوشته شده است. این همان چیزی است که ما در تولید محتوا به آن نیاز اساسی داریم؛ یعنی خلقِ محتوای مفید و جذاب!


متأسفانه خیلی وقت‌ها، تولید محتوا فقط در خدمت سئو سایت در نظر گرفته می‌شود. یعنی محتوا طوری نوشته می‌شود که فقط به ظاهر گوگل از آن خوشش بیاید. اما این فقط یک نگاه یک بُعدی است که به همان هدف اصلی یعنی سئو هم نمی‌رسد یا اگر هم قرار باشد برسد، زمان و هزینه‌ی خیلی زیادی باید برای آن نوشت.


کلید طلایی در تولید محتوا این است که شما ابداً برای گوگل ننویسید؛ شما برای مخاطب خود بنویسید، گوگل خودش می‌آید. البته ما هیچ وقت نمی‌گوییم که کلمه‌ی کلیدی و سایر نکاتی که برای سئو سایت ضروری است را در این روند در نظر نگیرید؛ چیزی که ما خیلی روی آن تأکید داریم این است که هدف باید روی تولید محتوای جذاب متمرکز باشد نه صرفِ رتبه گرفتن در گوگل.

مدیریت شبکه‌‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی جزو فرزندان دیجیتال مارکتینگ است که اگر چه هنوز جوان است، اما یکی از مهم‌ترین کانال‌هایی است که می‌تواند هم برند شما را به مخاطب معرفی کند و هم در برخی از کسب و کارها، به فروش محصولات و خدمات هم کمک کند. به همین دلیل است که مدیریت شبکه های اجتماعی جزو الزامات فعالیت در فضای مجازی برای کسب و کارها است.


مدیریت شبکه های اجتماعی تمام کارهایی را شامل می‌شود که شما باید روی این کانال‌ها انجام دهید تا مشتریان بالقوه‌ی شما، هم شما را بشناسند و هم با اضافه شدن به صفحه‌ی شما، پتانسیل بیشتری برای خرید محصولات یا خدماتتان پیدا کنند. البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که مدیریت این شبکه‌ها به معنیِ تولید محتوا در این زمینه نیست. در واقع کار مدیر شبکه‌ی اجتماعی از بعدِ تولید محتوا شروع می‌شود.


یکی از کارهای مهمی که مدیریت شبکه های اجتماعی برای شما انجام می‌دهد، تهیه‌ی تقویم محتوایی است. یعنی مدیر سوشال بر اساسِ آنالیزی که روی شبکه‌های شما و همچنین رقبایتان انجام داده است، نرخ تولید محتوا (یعنی میزان محتوایی که برای رسیدن به هدف نیاز است) را به شما اعلام می‌کند. همچنین تاریخِ انتشار محتوا و حتی ساعتِ آن هم در این تقویم مشخص شده است. این محتوا باید به دستِ مدیر محتوای شبکه‌های اجتماعی برسد تا بتواند بر اساسِ تقویم، به انتشار و سپس تقویت صفحه‌ی شما اقدام کند.


اگر هم برای تولید محتوا مخصوص شبکه‌های اجتماعی به کمک نیاز دارید، ما در آژانس بازاریابی اسمارتیز این کار را هم به‌صورت حرفه‌ای و با استفاده از تجهیزات به‌روز دنیا انجام می‌دهیم تا کار مدیریت شبکه های اجتماعی برند شما از صفر تا صد انجام شود و از این بابت هم دغدغه‌ای نداشته باشید. در قسمت‌های بعدی همین متن، در این مورد هم توضیحات کاملی ارائه شده است.

مشاوره کسب و کار

سالانه تعداد بسیار زیادی از کسب و کارها، چه آنها که جوان‌تر هستند و چه حتی آنهایی که سال‌هاست در حوزه‌ی تخصصی خودشان فعالیت می‌کنند، به دلایل مختلف با شکست مواجه می‌شوند. البته مفهومِ شکست برای یک کسب و کار بزرگ لزوماُ این نیست که با ورشکستگی مواجه شود؛ همین که میزان سودی که به‌عنوان هدف در نظر ‌داشته محقق نشده است، نشانه‌هایی از شکست است که اگر به آن توجه نکند، ممکن است به همان ورشکستگی هم منجر شود. وظیفه‌ی مشاوره کسب و کار این است که از این اتفاق جلوگیری کند.


مشاوره کسب و کار با استفاده از داده‌هایی که از دلِ خود سازمان بیرون می‌آید و تحلیل آنها و همچنین تحلیل رقبا، به کسب و کارها کمک می‌کند تا استراتژی مناسب را در طول هر دوره از کسب و کار شناسایی کنند. به‌عنوان نمونه، یکی از اصلی‌ترین استراتژی‌ها در دوران رشد (یعنی همان زمانی که کسب و کار تازه فعالیت خود را شروع کرده است)، استراتژی تمرکز است. یعنی شما باید یا رویِ یک حوزه‌ی خاص تمرکز داشته باشید و یا در یک منطقه‌ی جغرافیایی فعالیت خود را شروع کنید.


بهترین مثالِ عینی در این زمینه، خودِ ما یعنی آژانس بازاریابی اسمارتیز هستیم. اگر چه ما در این آژانس توانایی و علمِ بازاریابی غیردیجیتالی یا همان بازاریابی فیزیکی را هم داریم، اما برای شروعِ کار، بیشتر در حوزه‌ی دیجیتال مارکتینگ تمرکز کرده‌ایم. این استراتژی به این مفهوم نیست که ما قرار نیست در آینده بازاریابی فیزیکی را ارائه ندهیم؛ ما فعلاً بر اساسِ استراتژی تمرکز، روی همین حوزه فعالیت می‌کنیم تا هم بتوانیم منابعِ سازمانی خودمان را مدیریت کنیم و هم تحلیل داده‌های به‌دست آمده از همین طریق را راحت‌تر انجام دهیم. این کاری است که مشاوره کسب و کار برای شما انجام می‌دهد.


مشاوره کسب و کار همچنین به شما ایده می‌دهد. یعنی اگر در دورانِ بلوغ کسب و کارتان باشید و بخواهید از استراتژی تنوع استفاده کنید، نیاز به ایده‌‌هایی دارید تا بتواند شما را به منافع بیشتری در بازار برساند. ایده‌پردازی در کسب و کار یکی دیگر از کارهایی است که این مشاوره به شما ارائه می‌دهد.

طراحی UI و UX

تا حالا برایتان پیش آمده که به یک وب سایت سر زده باشید اما ندانید برای انجام کاری که می‌خواهید، باید به کدام قسمت از وب سایت مراجعه کنید؟ یا ظاهر وب سایت یا اپلیکیشن آنقدر بد باشد که فقط دوست دارید سریع‌تر کارتان را انجام بدهید و پنجره‌اش را ببندید؟ این معضل را طراحی UI و UX برای شما حل می‌کند.


طراحی UI و UX یا طراحی رابط کاربری و تجربه‌ی کاربری، در اولین قدم با یک تحلیل صحیح، نیازِ مخاطبینتان را شناسایی می‌کند. نحوه‌ی ارتباط‌گیری مخاطب با وب سایت شما و همچنین نحوه‌ی رسیدن به صفحه‌ی هدف، از جمله موضوعات دیگری است که در این زمینه باید به آن توجه داشته باشید.


مثلاً اگر شما یک وب سایت فروشگاهی با هزاران محصول دارید، مخاطب چطور می‌تواند محصول موردنظرش را از بین همه‌ی این محصولات پیدا کند؟‌ یکی از موضوعات مهم برای حل این مشکل، ساختار صحیح منوها و همچنین ساختار صحیح باکس جستجو است. طراحی UI و UX در واقع قرار است به مخاطبینِ شما کمک کند تا هم از نظر گرافیکی از سایت شما خوششان بیاید و هم اینکه مسیرشان را در وب سایت به‌سادگی پیدا کنند.


اگر طراحی UI و UX را به‌صورت اصولی انجام ندهید، حتی در صورت سئو سایت هم می‌بینید که فروش محصولاتتان آن‌طور که انتظارش را داشتید اتفاق نمی‌افتد. دلیلش هم این است که مخاطب امروزی،هم تقریباً بی‌حوصله است و هم چون شما رقبای زیادی دارید، تا به مشکلی در سایت برخورد کند یا به‌سادگی به آنچه که می‌خواهد دسترسی پیدا نکند، خیلی راحت شما را حذف و از رقیب شما خرید می‌کند.


اگر بخواهیم وظیفه‌ی طراحی UI و UX را در یک جمله خلاصه کنیم، باید بگوییم که این فرآیند قرار است مشتریانی را که از طریق سوشال مارکتینگ یا سئو سایت به شما مراجعه کرده‌اند را در وب سایت نگه دارد و یا آنها را به مشتری تبدیل کند و یا حتی اگر قبلاً هم مشتری شما بوده‌اند، آنها را به مشتری وفادار تبدیل کند. برای وب سایت‌هایی هم که محصولی ارائه نمی‌دهند (مثلاً یک وب سایت که کارش در حوزه‌ی طراحی داخلی منزل است) طراحی رابط کاربری و تجربه‌ی کاربری، برند کسب و کار را به‌صورت مناسب معرفی کرده و باعث برندینگ می‌شود.

عکاسی تبلیغاتی و صنعتی

در تبلیغاتی که روی بنرها و پوسترها و همچنین در فضای مجازی می‌بینید، چه چیزی بیشتر از همه توجه شما را به خودش جلب می‌کند؟ بگذارید اینطور این سؤال را مطرح کنیم: اولین چیزی که در تبلیغات به آن نگاه می‌کنید، چیست‌؟ آمارها نشان داده است که عکس‌ محصول اولین چیزی است که در یک محتوای تبلیغاتی غیر ویدیویی دیده می‌شود. عکاسی صنعتی و تبلیغاتی به شما کمک می‌کند تا از محصول خودتان عکس‌هایی بگیرید که مشتری را خیره کند!


باز هم از خودتان می‌پرسیم: وقتی می‌خواهید یک غذا را از اسنپ فود سفارش دهید و بین دو رستوران که نمی‌شناسید و قیمت‌هایشان هم تقریباً با هم برابر است، تردید داشته باشید، کدام رستوران را انتخاب می‌کنید؟‌ باز هم آمارهای نشان می‌دهد که معمولاً رستورانی برنده است که عکاسی صنعتی و تبلیغاتی را جدی گرفته و از محصولش عکس‌هایی در این پلتفرم گذاشته است که کاربر را بیشتر به خودش مجذوب می‌کند.


عکاسی صنعتی و تبلیغاتی حالا دیگر به یک علم تبدیل شده است. آن روزها که شما حتی با یک دوربین با کیفیت متوسط می‌توانستید از محصولتان عکس بگیرید و آن را در شبکه‌های مجازی منتشر کنید و به فروش هم برسید، خیلی وقت پیش گذشته است. رقبا حالا برای کسبِ جایگاه‌های بهتر و فروش بیشتر، تلاش می‌کنند تا مزیت‌های رقابتی‌شان را افزایش دهند؛ آنها تلاش می‌کنند تا کاری کنند که محصولاتشان نسبت به شما بیشتر دیده شود و مخاطب آنها را به‌جای شما انتخاب کند.

برندسازی

تا به‌حال به این سؤال فکر کرده‌اید که چرا بعضی از برندها در ذهنِ ما حک می‌شوند و فراموش کردنشان واقعاً مشکل می‌شود؟ برندسازی دقیقاً همین کار را برای شما انجام می‌دهد. برندسازی به معنیِ ساخت یک هویت خاص و به یادماندنی برای کسب و کار یا شخص است. اگر شما یک برند قدرتمند داشته باشید، مخاطبین‌تان راحت‌تر شما را به یاد می‌آورند و به شما اعتماد می‌کنند. تفاوتی ندارد که کسب و کار شما تازه متولد شده است یا سال‌هاست فعالیت خود را شروع کرده؛ برندینگ به شما کمک می‌کند تا وقتی مخاطب قصد خرید محصولی را داشته باشد، فقط شما باشید که در ذهنش می‌آید.


برای اینکه بتوانیم برندی قدرتمند بسازیم، اولین قدم این است که باید مشخص کنیم مخاطبین ما قرار است چطور ما را ببینند. می‌خواهیم چه احساسی را در آنها ایجاد کنیم؟ مثلاً اگر قرار است مخاطب شما را به‌صورت یک شخصیت جدی بشناسند، برندسازی ما هم باید همین هدف را نشانه بگیرد و این هویت را در تمام اجزای خود به مخاطب نشان بدهد. به‌عبارت دیگر مثلاً باید لوگوی شما، رنگ‌هایی که از آن در وب سایت یا حتی دفتر فیزیکی‌تان استفاده می‌کنید، نحوه‌ی صحبت کردن‌تان با مخاطب و … یک هویتِ واحد را به مشتری نشان دهد که در این مثال، هویت جدی است.


برندسازی می‌تواند باعث شود تا مشتریان بیشتر به شما اعتماد پیدا کنند. برند به کسب و کار شما یک هویت می‌دهد؛ هویتی که مخاطبین و مشتریان می‌خواهند و نیاز دارند که با آن ارتباط برقرار کنند و اگر این اتفاق بیفتد، یعنی مخاطبین به شما اعتماد کرده‌اند. اگر چه این شما هستید که با استراتژی‌های خود باید پاسخِ مناسبی به این اعتماد بدهید، اما چیزی که واضح است این است که برندینگ همان جادویی است که باعث می‌شود مخاطبین به شما اعتماد کنند و مسیرِ رشد کسب و کارتان روی ریلِ درستی ایجاد شود.


اینکه برندسازی چطور اتفاق می‌افتد و برای انجام آن باید چه‌کارهایی انجام دهیم، خودش موضوع مفصلی است که نه تنها در چند خط محدود، بلکه حتی در چند جلد کتاب هم خلاصه نمی‌شود. فقط همین نکته را در نظر داشته باشید که برندینگ یک پروسه‌ی دائمی و علمی است. باید به این نکته هم توجه کنید که برندینگ است که می‌تواند شما را به‌عنوان یک کسب و کار با اعتماد در نظر مخاطبین معرفی کند و به همین خاطر است که همیشه باید حواستان به برندی که می‌سازید، باشد!

هویت بصری و گرافیک

هویت بصری یکی از مراحل اساسی برندینگ است. ساخت برند شما به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و یکی از مهم‌ترین آنها، هویتی است که کاربر از نظر گرافیکی با آن مواجه می‌شود. این خیلی مهم است که شما رفتارشناسیِ مخاطبین خودتان را انجام داده باشید تا بتوانید تصمیمی دقیق و صحیح در موردِ هویت گرافیکی کسب و کار خود داشته باشید. طراحی گرافیک که خودش شامل زیرمجموعه‌های مختلفی مثلِ انتخاب پالت رنگی، لوگو و نحوه‌ی استفاده از آن در موقعیت‌های مختلف و حتی فونت مورد استفاده در قسمت‌های مختلف می‌شود، این کار را برای شما انجام می‌دهد.


تصور کنید که شما ساختاری برای هویت بصری کسب و کارتان نداشته باشید. یعنی مثلاً لوگوی شما یک ساختاری داشته باشد که با قسمت‌های دیگر مثلِ اوراق اداری یا فونت‌هایتان تناسب نداشته باشد. چنین رویکردی نمی‌تواند تضمین کند که برند شما در ذهن مخاطب ثبت و ماندگار شود و خودِ این مسئله می‌تواند مثلِ یک ترمز برای سازمان شما عمل کند.


اگر بخواهیم موضوع را خیلی خلاصه پیش ببریم، باید بگوییم که هویت بصری تلاش می‌کند تا یک صدای واحد از تمام اجزای گرافیکی وب سایت شما به گوشِ مخاطب برسد و از این طرق باعث برندسازی کسب و کارتان شود. این موضوع کِی به شما کمک می‌کند؟‌ وقتی که مخاطب شما به‌دنبال خرید محصول یا خدماتی است که شما ارائه می‌کنید و به‌خاطرِ اینکه برند شما در ذهنش ماندگار شده است، شما را انتخاب می‌کند. اگر چه این ابتدای راه است و شما باید تلاش خیلی زیادی برای فروش محصول به او و در ادامه تبدیل کردنش به مشتری وفادار با خرج دهید.

تیزر تبلیغاتی

خاطرتان هست که در بخشِ مدیریت شبکه های مجازی به این نکته اشاره کردیم که کارِ مدیر سوشال این است که محتوا را از شما تحویل بگیرد و با استفاده از تکنیک‌های این رشته، کاری کند که این محتوا به دستِ مخاطبین هدف شما برسد و باعث برندینگ و در نتیجه فروش محصول یا خدماتتان شود؟ حتماً یادتان هست! سؤال آنجا این بود که این تیزرهای تبلیغاتی را چه کسی باید بسازد، تدوین کند و در نهایت به‌دستِ مدیر سوشال برساند؟


تیزر تبلیغاتی و تولید آن، حالا دیگر به یک رشته‌ی کاملاً مجزا تبدیل شده است؛ رشته‌ای که با توجه به اطلاعاتی که در موردشان صحبت کردیم، تأثیر خیلی زیادی رویِ موفقیت بخش سوشالِ کسب و کار شما دارد. تهیه‌ی تیزرها قبل از هر چیز به یک سناریوی دقیق نیاز دارد. آمارها نشان می‌دهد که محتواها و در نتیجه سناریوهایی که به‌صورت داستانی تعریف می‌شوند و تیزرها بر اساسِ آنها تولید می‌شود، موفقیت بسیار بیشتری نسبت به تیزرهایی دارند که فقط در جهتِ معرفی محصول یا خدمات تهیه می‌شوند.


با توجه به این توضیحات، ما در اسمارتیز یک تیمِ کامل برای تهیه‌ و تدوین تیزر تبلیغاتی در کنار هم جمع کرده‌ایم. این تیم که شامل سناریونویس، بازیگر، کارگردان و تدوین‌گر است، حتی توانایی ساخت فیلم‌های کوتاه را هم دارد!

اشتراک رایگان مجله‌ی اسمارتیز

جز مطالب مفید، چیزی را برایتان ارسال نمی‌کنیم.

ما به حریم خصوصی‌تان احترام می‌گذاریم